Vahur Kersna kriitilisus saab turmtuld

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Marina Puškar

Ringhäälingunõukogu ja Vahur Kersna kolleegid mõistavad telemehe avaliku kriitika Eesti Televisiooni kui enda tööandja kohta hukka.

Haiguslehel viibiv «Pealtnägija» tegemisest loobunud Vahur Kersna on kaks nädalat järjest Postimehes ETVd siunanud, kirjutas SL Õhtuleht.

Kui möödunud nädalal materdas ta nutuste vaatajanumbritega alustanud «Revidente», siis eile kirus telemees telejaama suhtumist oma töötajatesse.

Rahvusringhäälingu juhatuse esimees Margus Allikmaa ei soovi Kersna arvamusavaldusi mingil moel kommenteerida, nentides, et tema ajab oma maja asju maja sees ja mitte ajalehes.

Ringhäälingunõukogu juhatuse esimees Andres Jõesaar on seda meelt, et Kersna rikub oma tööandja mainet.

«See on kindlasti sisemise kultuuri küsimus. Kui ollakse tööandjale lojaalsed, siis üritatakse tööd hästi teha ja aidatakse seestpoolt, niipalju kui võimalik,» sõnas ta.

Ringhäälingunõukogu liige, reformierakondlane Igor Gräzini arvates peaks tõeline mees lihtsalt töölt ära minema: «Kui Kersnale ETV ei sobi, siis õnneks on Eestis terve rida teisi kanaleid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles