Staaride kätš! Kõmuajakirjanik Katrin Lust süüdistab Merle Palmistet reetmises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene Kultuurikeskuses etendus näitleja Jan Uuspõllu esituses Monoteatri uuslavastus «Vanaisa».
Etendust olid kaema tulnud ka Merle Palmiste ja Aivar Hunt
Vene Kultuurikeskuses etendus näitleja Jan Uuspõllu esituses Monoteatri uuslavastus «Vanaisa». Etendust olid kaema tulnud ka Merle Palmiste ja Aivar Hunt Foto: Viktor Burkivski

Sel ajal kui Merle Palmiste puhastub suhtest ärimehe Aivar Hundiga, liigub mees juba värvika kõmuajakirjaniku Katrin Lusti seltskonnas, kirjutas hiljuti Kroonika. Loole olid lisatud värvikad pildid ka mõlemast daamist. Katrin Lust ilutses pildil poolalasti Merle eks-elukaaslase Aivari kõrval.

Kroonikas avaldatud loo peale tulistas Lust Õhtulehe blogis: "Mina ei ole vihane seltskonnaajakirjade peale, kes on minust aastaid sousti kirjutanud. Pigem olen ma ise süüdi olnud, et usaldasin oma saladusi inimestele, kes on mind reetnud."

"Õnnetult vaatan, kuidas üks diiva on ajakirjale armukadeduses valeinformatsiooni jaganud ja iseendast kauneid fotosid saatnud ja oma elukaaslase on ta aga poolalasti ajakirjas talle mittekuuluvaid erakogu pilte kasutades klouniks teinud. Mis siis, et too teda aastaid toetas, hoidis ja armastas. Nüüd peab elukaaslane õigluse jalule seadmiseks hakkama selle ajakirjaga suhtlema läbi juristide, kuna tegu on mitteavaliku elu tegelase fotode vargusega ja nende avaldamisega isiku nõusolekut saamata," põrutab Lust vihjates diiva Merle Palmistele.

Ootame põnevusega järge!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles