75 protsenti naistest ei soovi meestelt saada seksikaid fotosid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
75 protsenti naistest ei soovi meestelt saada seksikaid fotosid
75 protsenti naistest ei soovi meestelt saada seksikaid fotosid Foto: SCANPIX

Vallalised mehed võivad arvata, et endast seksikate fotode saatmine paneb naiste südame kiiremini põksuma, kuid nii see ei ole.

USAs tehtud uuring näitas, et 75 protsendile naistele ei meeldinud meeste poolt endast saadetud seksikad poolalasti fotod ning 61 protsendi naiste arvates olid juba riides selfied liig, mis liig, edastab Daily Mail.

Meeste puhul on aga kõik vastupidi. Kolmele neljandikule meestest meeldis saada naistest paljastavaid ja seksikaid fotosid.

Meestele aga ei olnud meeltmööda see, kui naised kasutasid sõnumites lühendeid nagu näiteks «you» asemel «u». Samuti ei soovi mehed sõnumeid ja fotosid saada tööajal.

45 protsenti meestest tunnistas, et neile meeldib suhelda SMSi vahendusel, kui neil ei ole vaja tööd teha.

Naised seevastu naudivad seda, kui keegi neile tööajal sõnumi saadab. Naistest 63 protsendi sõnul aitavad sõnumid ja fotod neil tööstressiga toime tulla.

USA Rutgersi ülikooli sotsiaalteadlase Helen Fisheri sõnul mängib meeste eelistustest suurt rolli hormoon testosterooni mõju ajule ehk mehed keskenduvad sügavuti, kuid kitsalt.

«Meeste aju on nii üles ehitatud, et nad tegelevad ühe asjaga korraga. Potentsiaalse partneri saadetud sõnum viib nad fookusest välja,» selgitas Fisher.

Naistele ei pruugi meeldida, kui nad saavad meestelt seksikaid fotosid, kuid neil endil meeldib saata endast seksikaid fotosid.

36 protsendi naiste sõnul on nad saatnud meestele oma alastifotosid.

26 protsenti meestest ja 23 protsenti naisest tunnistas, et lisaks kaaslasele saadavad nad endast tehtud seksikad fotod ka sõpradele.

Fisheri sõnul tuleks meestel naistele saata endast fotosid, kus nad ei poseeri seksikas olekus, vaid on tavapärased. Sellised fotod meeldivad 79 protsendile naistest.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles