«EuroEufooria» jõuab kinodesse veebruari lõpus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisiooni fännid
Eurovisiooni fännid Foto: Full Frontal Films

Eelmisel aastal Rootsis, Malmös toimunud Eurovisioonil filmitud dokumentaalfilm «EuroEufooria» esilinastub 20. veebruaril.

Esimest Eurovisiooni lauluvõistluse fännidest rääkivat filmi saavad kõik huvilised vaatama minna alates 21. veebruarist.   

«EuroEufooria» on täispikk dokumentaalfilm Eurovisiooni lauluvõistluse fännidest, kes hoolimata riigist, kus lauluvõistlus toimub, igal aastal kohale sõidavad ja üritusest viimast võtavad.

Filmis arutlevad fänluse fenomeni üle ka pika staažiga Eurovisiooni lauluvõistluse kommentaator Marko Reikop, 2012. ja 2013. aastal Eestit esindanud lauljad Ott Lepland ja Birgit Õigemeel, Eesti delegatsiooni juht Mart Normet jpt.

Filmi autor on Ermo Säks, kes on lõpetanud Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli magistriõppe dokumentaalfilmi erialal. Ermo Säks on omandanud mitmekülgseid kogemusi nii režissööri, produtsendi, operaatori kui ka monteerijana erinevatel tele- ja filmiprojektidel töötades.

Filmi «EuroEufooria» on võimalik näha alates 21. veebruarist kinos Artis. Lisainfot ja pildimaterjali filmi kohta leiab «EuroEufooria» Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles