HOROSKOOP 2014: Vähkide jaoks tuleb rääbakas aasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähi edu professionaalses sfääris hakkab suures osas sõltuma lähedaste sõprade abist ja toetusest
Vähi edu professionaalses sfääris hakkab suures osas sõltuma lähedaste sõprade abist ja toetusest Foto: siirak.planet.ee

Geoilmataat Viktor Võhmast jätkab oma kõige moodsama horoskoobi avaldamist! Sedakorda on järg Vähi tähtkujus sündinutel.

„Vähkide kohta oskan kommenteerida vaid seda, et aasta esimene pool on neil igati rääbakas. Kui aga Tallinna  lauluväljakul ühismeditatsioonil  ära käidud, kihutab õnn nagu lepse reega!“ lubab ennustaja Avanejate veergudel.

Tasub meelde tuletada, et geoilmataat ennustab tulevikku Mardikahoroskoobi põhjal. Mardikahoroskoop on teadaolevatest kõige moodsam ja täpsem horoskoop. Siin ei jäeta eksimisele ruumi!

Vähk (20.07 - 19.08)

Vähkidel algab aasta jamasti. Kui mõni arvab, et läheb Tartu Maratonile suusatama, siis jäägugi arvama! Suurem osa teist saab lähiajal sellise kõhugripi, et teinekord teate: ei maksa külas käies pesemata mandariine sisse ahmida!

Kuigi kevad tuleb varakult ja on teiste horoelukate jaoks puhas õnnistus, siis vähkidele see suuremat rõõmu ei valmista. Kõhugripist paranenuna õgib näljane vähk pühade mune ja saab sellest loomulikult kauakestva kõhukinnisuse.

Nii võib aprillist juuni alguseni vähke tänaval ära tunda omapärase näoilme järgi (silmad punnis, nägu punane, suu nagu kriips peal). Õnn on õuel vaid lahkuminekutest inisevatel indie-muusikutel. Viimaste (sita)hädalaulud saavad olema eriliselt veenvad ja oma hipsteri-skeenes lausa hitid!

Nagu vanasõna ütleb: kõhukinnisusest on vaid kukesamm lahtisuseni. Nii ajavad õnnetud sõralised juunikuus omale varajasi Hispaania maasikaid näost sisse. Võõramaine vili kurnatud kehas teeb loomulikult oma töö. Nii rikuvad vähid jaanilaupäeval  täielikult ära lõkete ümbruse metsade öised mängud. Hoidke heaga eemale sellest õnnetust, kes omast arust „sõnajalaõie“ oli leidnud!

Pööre saabub siis kui  õnnetud vähid kogunevad 7. juulil Tallinna lauluväljakule ühismeditatsioonile. Aeg on paika pandud mugavalt, et ei peaks Õllesummerilt koju roomama ja saaks kohe seejärel XXVI laulupeoga jätkata.

Mediteeritakse aleksandertehnikas (toetab A. Le Coq) ning meelelahutust pakuvad kuulsamad vähid nagu näiteks Avo Viiol ning Allan Roosileht. Pilet vähkidele on 15 eurot, mittevähkidele 25 ning pensionäridele ja alaealistele 35 eurot.

Peale ühismeditatsiooni on vähkidel nagu uus käik sisse löödud! Kõik unistused täituvad ning järgmise poolaasta nimi saab olema pidurdamatu eneseareng!

Loe ka varem avaldatud horoskoopi Kaksikutele!

Uut Mardikahoroskoopi näed SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles