TV3 sarjas aidatakse võlgades ja masenduses Rapla üksikema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine sari „Allakäigutrepist üles“ läheb appi Raplas elavale Triinule, kel pole jaksu, et omal jõul masendavast olukorrast pääseda.
Kodumaine sari „Allakäigutrepist üles“ läheb appi Raplas elavale Triinule, kel pole jaksu, et omal jõul masendavast olukorrast pääseda. Foto: TV3

TV3 tõsielul põhinev kodumaine sari «Allakäigutrepist üles» läheb täna appi Raplas elavale Triinule, kel pole jaksu, et omal jõul masendavast olukorrast pääseda.

Triin on 36-aastane nelja lapse ema, kelle elu keeras pea peale majanduslangus.

Abikaasaga koos alustatud ettevõtlus veeres allamäge, korter läks panti ning hiiglaslik laenukoormus langes tema õlgadele. Triin jäi ilma kõigest - mehest, tööst ja kodust. Ta kolis Raplasse, kohtus oma kolmanda elukaaslasega, kellega püüti olukorrast väljapääsu leida. Sündis neljas laps, kuid vägivaldse suhte tõttu jäi ta peagi taas üksi.  

Triinu unistus on pääseda võlgadest, alustada uut elu nullist, õppides ära näiteks massööri või hooldaja ameti ning elada edaspidi vaid lastele.

«Allakäigutrepist üles» on liigutav ja mõtlemapanev sari, mis aitab inimestel taas jalule tõusta. Igas saates jälgitakse üht eluheidikut, kes püüab  aasta jooksul TV3 abiga mülkast välja rabeleda.

«Allakäigutrepist üles» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles