Heidy Purga heidab Eurovisiooni korraldajatele ette transpordiprobleeme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga
Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga Foto: Kalev Lilleorg/Naisteleht

Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga ütles Oslost Vikerraadiole, et Eurovisioonidelegaatide transpordi sujuvus jätab soovida.


«Üks segasemaid asju on siin transpordiküsimus. Kui eelmisel aastal toimus lauluvõistlus Moskvas, siis sai iga delegatsioon endale oma transpordivahendi. See tegi liikumise väga lihtsaks. Seda enam, et Moskvas on liiklus keeruline ja vahemaad pikad,» võrdles Purga.

«Siin õnneks saab kasutada palju ühistransporti ja sõita jalgrattaga. Aga kui sa pead sõitma korraldajate transpordiga ühest punktist teise, siis pole kunagi kindel, kas see transport jõuab sinuni või mitte,» kurtis Purga. «Eile, kui ma sõitsin linnas Telenor Arenale tööle, siis autojuht rääkis, et sellega pidi suuri probleeme olema. Osad delegatsioonid hilinevad tohutult ja ta oli üllatunud, et ma õigeks ajaks välja tulin. Tavaliselt on autojuhid harjunud ootama tund aega. Eriti käib see mõnede rahvuste kohta, kuid eestlased on heas kirjas.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles