Carola Madis võitleb kehakaaluga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis
Carola Madis Foto: AFP / Scanpix

Hiljuti teleeksperimendi «Anu ja Carola nädal aega ilma lõpetanud reporter ja saatejuht Carola Madis rääkis

Buduaarile

oma unelmate figuurist ja sellest, mida tema ülikõhnadest naistest arvab.



Carolal on hetkel endalgi dieet käsil ja ta on nõus läbima kõik katsed, et need neetud kilod kaoksid.



Mida arvad sina 00-suurusest, mis on paljude naiste iluideaal, ent samas on palju kära rahva seas tõstnud?

Ma olin mõned aastad tagasi suurus 00 ja tol ajal selle üle ka väga õnnelik. Kandsime ühe mu väga hea sõbrannaga siis sama suurust aga ühel hetkel hakkasin mina juurde võtma.



Praegu kui vaatan teda, tekib ikka väike kadedus küll, kuna tema on ikka sama armas ja pisike. Minu meelest on pisikesed naised nunnud. Kahjuks ei saa ma enam kunagi nii väikseks tagasi,

bone structure

ei luba seda lihtsalt.



Aga erinevad dieedid, mis kaalu langetavad?

Olen suur dieedipidaja, ka hetkel püüan dieeti järgida. See koosneb mitmest erinevast dieedist, kaal isegi natuke langeb, kahjuks aga väga aeglaselt.



Paar aastat tagasi proovisin proteiini dieeti, see küll mõjus hästi, ainult et mul tekkis vastupandamatu magusaisu viiendal päeval, nii et ma patustasin ja dieet läkski luhta.



Oled Sa mõelnud paastulaagrisse minna, et oma figuuri parandada?

Kui aega oleks, teeks kõik katsed kaasa. Ma arvan, et see aitaks mul kaalu järjepidevamalt jälgida ja ka edukamalt alla võtta.



Kas teed trenni selle jaoks, et soovitud kaal saavutada?

Piinlik tunnistada, et ma pole mitu aastat trenni teinud, küll aga jalutan hästi palju, nii et ma loodan jalutamisega trennis mitte käimist heastada.



Mitme kilo võrra sooviksid kergem olla?

Hetkel kaalun 56 kilogrammi, ideaalne oleks minu meelest 50-52, arvatavasti lepiksin ka 55-ga, siis saab veel verd ka anda, kergemad ei saa kahjuks...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles