Elu üllatus: Redditi kasutaja «salajõuluvanaks» osutus Bill Gates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Imgur

Kui Redditi kasutaja registreeris end saidi «salajõuluvana» Secret Santa kingivahetuseks, lootis ta saada sädeleva küünelaki või äärmisel juhul iPadi. Ta ei osanud uneski aimata, et tema jõuluvanaks osutub maailma üks rikkamaid inimesi, Microsofti asutaja Bill Gates.

Rachel tunnistas, et kui ta avas «Billilt» saadud kingi ja nägi mängulehma, hakkas tal oma jõuluvanast kahju, kirjutab Huffington Post.

«Mulle tundus, et Bill on sõbralik sell. Mulle tuli pähe kujutlus vaesest mehest Billist, kes üritab mu soovinimekirjast sotti saada ja otsustada, millist meigiasja, küünelakki või sädelevat vidinat mulle osta. Mul oli Billist hale, sest mulle on väga raske kingitust valida,» seletas naine Redditi postituses.

Kui Rachel oma kingitust edasi uuris, selgus, et mängulehm tähistab tema nimel tehtud annetust Heifer Internationalile.

Tegemist on organisatsiooniga, mis tegeleb vaestes piirkondades nälja leevendamisega, tuues sinna säästva põllumajanduse ja kaubavahetuse.

Siis avastas Rachel oma järgmise üllatuse, reisiraamatu «Journeys of a Lifetime», mis sobis suurepäraselt naise kirega maailma näha, mida ta ka salajõuluvanale mõeldud postituses mainis. «See kingitus oli ideaalne!» kirjutas Rachel, ikka veel taipamata, kes talle need kingitused saatis.

Alles siis, kui ta avas kingituse juures olnud kaardi, mõistis ta, kes talle kingituse saatis.

«Oot... Püha müristus! Aeg maha!» muljetas Rachel. «Alles nüüd jõudis see mulle kohale! Kõik kingitused, mille ma just lahti rebisin, heategevus ja kõik... saatis mulle Bill Gates! Mul jäi suu lahti!»

Bill Gates is Santa for one lucky Reddit user
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles