Suursugune Moët & Chandon pidas Great Gatsby stiilis klubis Teater seksika ja kuulsusterohke peo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 13.detsembril, ootas salapärane Mr. Gatsby kõiki glamuurseid pidutsejaid suurejoonelisele peole.

Moët & Chandon ja klubi Teater koostöös viidi külalised ajas tagasi 1920ndatesse ja 30ndatesse aastatesse.

Niinimetatud hulludesse aastatesse, kus said alguse suurejooneliseimad ja glamuurseimad peod, mille lahutamatuks osaks oli šampanja nautimine.

Üheks ööks muutus klubi Teater suursuguseks Gloria Palace'iks, kus toimus kõige ekstravagantsem ja rikkalikum pidu!

Klubi Teatri 1926. aastal Gloria Palace kinoteatriks rajatud ruumid sobisid Mr. Gatsby peoks erakordselt hästi, andes suurepäraselt edasi 1920/1930 ajastu atmosfääri.

Sära ja glamuuri tõi külalisteni maailma populaarseim ja Mr. Gatsby isiklik lemmik šampanja Moët & Chandon. Säravate šampanjapudelite korgid paukusid ja pokaalid helisesid sellel ööl väga tihti.

Gloria Palace ette oli Mr. Gatsby parkinud oma 1929. aastast pärit Nash Special 6 limusiini, koostöös Laitse Rallypargiga.

Meelelahutuse eest hoolitsesid ja külalisi tervitasid kaunid klubi Teatri diivad, kes esitasid ka Great Gatsbyst inspireeritud programmi, muusikalist meelelahutust pakkus saksofoni- ja viiulivirtuoos Timo Vendt ning varahommikuni kõlavad Electro Swing ja Jazz-House peorütmid tõid DJ Peterson ja DJ Slam.

Mr. Gatsby peole oli tulnud väga väga palju stiilseid ja säravaid külalisi, kellest enamik olid ennast ka ajastutruude riietega ehtinud.

Külaliste hulgas viibisid näiteks eksmiss Laura Kõrgemäe, endine modell ja seltskonnakaunitar Evely Ventsli, sigariärimees Mahesh P Ramnani, Jaan Tootsi kaaslane Kati Toots ja paljud teised.

Kaunites kleitides preilid ja kikilipsudes härrad tantsisid, nautides kihisevat šampanjat varajaste hommikutundideni.

Klubi Teater, Moët & Chandon ja Mr. Gatsby ootavad Sind juba jälle 17.01.2014!

Sellel nädalal on aga klubi avatud lausa 3 päeva!

Neljapäeval 19. detsembril ootavad võluvad Jõuluinglid. Reedel 20. detsembril on järjekordne Dom Party Bigfoot, muutes klubi Teatri uskumatuks ja säravaks talvevõlumaaks. 

Laupäeval 21. detsembril aga särtsakas Tropicana koos Bacardi neiudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles