Riigist lahkumise keeldu eiranud inglane arreteeriti Ukrainas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma surma lavastanud mees arreteeriti
Oma surma lavastanud mees arreteeriti Foto: SCANPIX

Oma surma lavastanud inglane arreteeriti Ukrainas, kus ta oli endale pruuti otsimas.

Nüüd 63-aastane John Darwin sai kuulsaks juba 2002. aastal, kui ta lavastas kanuuõnnetuse, mis andis ta tollasele naisele sadadesse tuhandetesse naeltesse ulatunud elukindlustusraha, kirjutab The Telegraph.

2008. aastal vangi mõistetud ja 2011. aastal vabanenud mees sai tingimisi karistuse, mille kohaselt ei tohtinud ta riigist lahkuda.

Väljaanne The Sun avaldas möödunud kuul Darwinist foto, kus teda on näha Ukrainas endale uut naist otsimas. Kõmufotograafid tabasid mehe ühes restoranis einestamas internetis kohatud naisega. Paaril oli abiks tõlk.

 

Darwin tabati ja viidi Suurbritanniasse tagasi.

Pärast oma surma lavastamist elas mees oma tollase naisega edasi Suurbritannias. Lõpuks põgenesid nad koos väljapetetud kindlustusrahaga Panamasse.

2007. aasta detsembris andis Darwin end ise Londonis politseile üles. Ta ütles, et oli kannatanud mälukaotuse all.

Panamasse jäänud naine kinnitas ka esmalt, et ta ei teadnud mehe ellujäämisest mitte midagi. Meediasse jõudnud foto paarist paljastas kõik. Darwin ja ta naine läksid hiljem lahku.

Ukrainas tabatud inglane anti kohtu alla ja erinevate allikate andmetel võib ta saada eluaegse vanglakaristuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles