GALERII/ Moelooja Liisi Eesmaa põhjamaine ja tundlik kollektsioon «Põhjatäht»

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moelooja Liisi Eesmaa põhjamaine ja tundlik kollektsioon «Põhjatäht» on inspiratsiooni saanud öise taeva värvidest ja heledatest taevakehadest. Kollektsiooni riietele on antud tabavad nimed näiteks Väike Vanker, Sabatäht, Nibiru, Jupiter, Linnutee jne. Kvaliteetsed kangad- siid, šifoon, vill, pärltikandid ja kordumatud 3D trükimustrid teevad selle kollektsiooni tõeliselt ainulaadseks.


«See on aastalõpu ja saluudikollektsioon, mis on mõeldud luksust ja isikupära armastavale naisele,» kommenteeris Liisi Eesmaa. «Ma soovisin luua midagi tõeliselt hõrku ja põhjamaiselt karget.»

Kollektsiooni on võimalik soetada Sireen Vintage salongist, Müürivahe 22, mis on avatud igal neljapäeval kella 12-19ni. Teistel päevadel ette teatamisel. Rohkem infot: www.facebook.com/eesmaafashion

Moekunstnik Liisi Eesmaa on kolmekordne Supernoova moekonkursi võitja, mitmekordne Kuldnõela nominent ja tunnustatud stilist. Ta on ühtlasi ka selle hooaja Eesti tippmodell saatejuht.

Vaata Liisi uue moekollektsiooni galeriid SIIT!

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles