Courtney Stodden lahutusest: tahtsin rohkem seksi, kui mees pakkuda suutis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Courtney Stodden, Doug Hutchison
Courtney Stodden, Doug Hutchison Foto: SCANPIX

Meediatäht Courtney Stodden tunnistas, et 35 aastat vanem mees ei suutnud temaga magamistoas sammu pidada.

18-aastane teismeline pruut mõistab nüüd, miks tema abielu 53-aastase näitleja Doug Hutchison võis veider tunduda, kirjutas TooFab.

Stodden kinnitas, et nad olid armunud, «kuid aja jooksul muutus armastus millekski, mis polnud enam romantiline».

Kui alguses ei omanud vanusevahe tähtsust, muutus see nende paariaastase abielu vältel. «Mul polnud kogemust, kuidas olla noor või vallaline. Lahutuse põhjuseks oli see ja kindlasti ka vanusevahe,» ütles Stodden.

Neiu lisas, et tema kõrgel libiidol oli suhte purunemises oma roll: «Olen noor tüdruk, kes tahab kogeda igasugust seksi.» Courtney sõnul hakkas mees temast järjest rohkem maha jääma ja ta tunnistas avameelselt: «Tahtsin lihtsalt rohkem seksi!»

Kuna mees ei soovinud abieluvaralepingut sõlmida, läheb paari finantsasjade joondeajamiseks aega. Courtney elab senikaua mehega ühes majas. «Ilmselt kolin ikka lõpuks välja, kuid hetkel kõik toimib ja eks paistab, kuhu see meid viib,» ütles Stodden.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles