«Kodutunne» aitas ema kaotanud viielapselist perekonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

Seekord käis Kanal 2 «Kodutunne» Valgamaal Pukas, kus kevadel autoõnnetuses oma naise kaotanud Heido kasvatab üksi nelja last ja oma hukkunud abikaasa 15-aastast venda.

Kodutunne käis pere juures, kes aprillis kaotas raskes liiklusõnnetuses abikaasa ja ema. Kõigest 33-aastane Aive suri kokkupõrke tagajärjel sündmuskohal, olles viiendat kuud rase. Kodus ootasid teda aga mees Heido, neli last ja Aive 15-aastane vend. See oli Heidole kahekordne tragöödia, aga ta pidi eluga oma laste nimel edasi minema. Raskel hetkel olid talle toeks sõbrad, perekond ja töö.

Pere elab vana maja teisel korrusel ühes suures toas. Pärast pereema surma alustas pereisa küll plaanitud ümberehitusi - vanast sahvrist pidi saama pesuruum - aga siis jäi ehitus soiku, sest töö ja laste kasvatamine võttis kogu aja. Vesi oli küll majja veetud, aga pesemisvõimalusi majas sees polnud. Pere kasutas välikäimlat, kus aga väikestel lastel oli talvel oht külmetuda.

«Kodutunne» kinkis perele uue pesemis- ja tualettruumi.

Anneli Lahe juhitud südamlik «Kodutunne» on Kanal 2s neljapäeviti kell 20:30, kohe pärast kodumaist komöödiasarja «Parim enne».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles