Kohus saatis isehakanud kuninga trellide taha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ise hakanud kuningas Peter Fitzek
Ise hakanud kuningas Peter Fitzek Foto: Youtube

Saksamaal saatis kohus end kuningaks kuulutanud isiku võltsjuhiloa pärast vanglasse.

«Kuningas» Peter Fitzeki sõnul valitseb ta üheksa hektari suuruses kuningriigis ning tal on 3500 alamat, kirjutab The Local.

Ta kuningriik, mis kannab nime Uus-Saksamaa asub Saksimaal Anhaltis Wittenbergi lähedal.

Mees anti nüüd kohtu alla, kuna ta kasutas väljamõeldud nime ja mittekehtivat juhiluba.

Möödunud nädalal määras kohus talle karistuseks kolm kuud vanglas.

Endine kokk ilmus Neustadti kohtusse, kandes riietusel oma kuningriigi vappi.

Kohtunik Thorsten Steufert ei tundnud isehakanud monarhi suhtes halastust.

«Sa lõid fantaasiamaailma ja sa ei kasuta õiget juhiluba,» lausus kohtunik.

Fitzek kaitses end, öeldes, et tal on juhiluba ja see on tema kuningriigis välja antud.

Kohtunik hakkas selle peale naerma.

Fitzek jäi politseile võltsloaga sõitmisega vahele kaheksa korda. Ta loobus Saksamaa juhiloast 2012. aastal. Samal aastal rajas ta ka oma kuningriigi.

Politsei peatas Fitzeki selle aasta 8. jaanuaril kinni, kui ta kihutas oma BMWga teel, kus lubatud maksimumkiirus on 70 kilomeetrit tunnis kiirusega 116 kilomeetrit tunnis.

Mees esitas siis politseile oma kuningriigi juhiloa. Ta keeldus maksmast kiiruse ületamise trahvi, mis oli 400 eurot.  Fitzek anti selle tõttu kohtu alla.

Uus-Saksamaa kuningas lubas talle määratud otsuse edasi kaevata, kuna Saksamaal kehtivad seadused ei käi teiste riikide juhtide kohta, kelleks ta ka ennast peab.

Sakslase sõnul on ta kuningriigil olemas kõik vajalik, et seda riigina tunnistatakse. Maa-ala, alluvad ja raha, milleks on Engel-Geld ehk ingliraha. Samuti on ta alluvatel kuningriigi passid.

Hiljuti sattus Fitzek ka Saksamaa maksuameti orbiiti, kuna ta tahtis osta kuningriigi jaoks haiglat. Selle eest tahtis ta tasuda oma kuningriigi rahaga.

Sakslane kirjutab oma kirjadele alla Pluralis Majestatis (Meie kuninglikkus) ning Peter, Imperator Fiduziar (Peter, usaldusväärne imperaator).

Samuti on ta välja andnud video oma kuningriigi elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles