Kristina Herodes: moelaval sünnib midagi kordumatut ja maagilist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaubamaja loovjuht Kristina Herodes annab enda soovitused, mida kindlasti peaks Tallinn Fashion Weekil ära vaatama.

«Moeetendus on minu arvates üks vingemaid vaatemänge. Need mõnikümmend minutit, laetud meeletu energiaga, koondavad tohutu tulva ideid, närvikulu, töötunde. Moodi võib vaadata nagu ilusate rõivast defileed, aga samuti ka nagu kaasaja mõttemustrite kontsentraati ja mõlemal juhul on see niivõrd põnev, et plaanin kindlasti osa võtta kõikidest TFW etendustest,» jagab ta oma vaimustust.

Kui kõikjale kohe kuidagi ei jõua, siis annab Kristina 6 soovitust:

1.       Tingimata tasub sihikule võtta Kuldnõela gala – parimad tegijad ühel väga mitmekülgsel etendusel koos on väga inspireeriv moekontsentraat.

2.       Ketlin Bachmanni ja Aldo Järvsoo etendus Neljapäeval kell: 21 lööb kindlasti kuningliku ilu ja geniaalse lihtsusega hinge kinni.

3.       Riina Põldroosi ja Piret Ilvese etendusele Reedel kell: 21 lähen pisukese hirmuga, sest karta on, et nende loodud superšikkidest rõivastest tahaks suure osa otsekohe seljas koju vedada.

4.       Vassilissa ja Svetlana Puzorjova moeshow Reedel kell: 19 tõotab vastandlikku vaatemängu, mis külmaks kindlasti ei jäta.

5.       Väga põnev on minu jaoks Kristel Kuslapuu ja Beatrice etendus laupäeval kell: 19 – sellest ootan parimas mõttes pöörasust ja kõigist piiridest üle lainetavat fantaasiat.

«Moelaval sünnib midagi kordumatut ja maagilist, hilisem piltide vaatamine on elamuse mõttes sama nagu vaadata luksuslikku pidusööki pärast pildi pealt,» soovitab ta kindlasti kõigil moeshowd oma silmaga kaema minna.

Tema silmis serveerib TFW nii rikkalikult head maitset ja fantaasiat, et selle najal elab ilunälga jäämata üle kogu pika ja pimeda aja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles