Alari Kivisaare sõnul on «Naabrist parema» osalistele lõksud juba valmis pandud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algas korterivuntsimissaate uus hooaeg, kus neli paari võistlevad võimaluse peale osta saate lõpus enda sisustatud korter pool miljonit krooni turuhinnast odavamalt.


Seekord on kolmandat hooaega eetrisse jõudva saate tegevuspaik Keilas Põhja tänava uues kortermajas, kus paaridele jagatakes välja kaks kahetoalist ja kaks kolmetoalist korterit. Võistlejatel on aega kaks kuud, et viia täna kipsplaatseintega ja tsementpõrandaga korter täieliku elamisvalmiduseni. Võidab see paar, kes saab viimases kaheksandas saates kõige rohkem toetuskõnesid. Poole saate pealt ükski paar välja ei lange ja saate ajal nad korterites reaalselt ei ela.

Saatejuht Alari Kivisaare sõnul on tänavused osalejad väga omanäolised inimtüübid, kes peaksid suutma oma tegemistega televaatajatele lähedaseks saada. Samas mainib Kivisaar, et saate stsenaristidel on paigas riukalikud plaanid, kuidas võistlejatele tekitada keerulisi olukordi, ehk lõkse, et avalduksid nende suhtlemisoskus, kohanemisvõime, leidlikkus ja koostööoskus. «Inimestele on omane võistlemine ja soov olla naabrist parem,» usub Kivisaar heade eelduste olemasollu saatesse põnevuse toomisel. «Luban osalistele valu ja vaeva, piina ja õudu,» lisab ta, kaval muie näol.

Saate produtsentide sõnul on paaridel piisavalt raha (palju täpselt, on täna veel saladus), et sisustada korraliku kvaliteediga korterid. Vahevõistlustel on osalejatel võimalik võita vaheauhindu, milleks on erinevad lisaressurssid kas asjade ostmiseks või mingite esemete saamiseks. Saade valmib koostöös YIT Ehituse, Nordea Panga ja Ober Hausiga. Värskeimad uudised saatest saab jälgida veebisaidil teler.tv.

TV3 teatel soovis saatesse tulla ligi 200 paari, valikuprotsessis kontrollis telejaam ka paaride rahalist tausta, et nad suudaksid korteri ostu panga abil finantseerida.
Esimene saade on eetris 5. mail kolmapäeval, ja nii igal kesknädalal 8. finaalsaateni välja.

Ja nüüd on aeg tuttataks saada võistluspaaridega.

Sandra ja Maarja. Neiud õpivad Mainori kõrgkoolis sisekujundust ja nad plaanivad sisustada oma korteri barokkstiilis. Poole saate pealt asendab Maarjat Sandra poissõber Heiki, kes on praegu hõivatud tööga valismaal.

Katri ja Siim. Nemad õpivad samuti sisekujundust, aga Euroakadeemias, pärit on noored Võrust. Nemad tahavad teha rahvuslikus ja etnostiilis korteri. Tallinnas elavad noored praegu sugulaste juures.

Kärt ja Andrek. Neiu õpib Tallinnas referent-toimetajaks, noormees on ITspets, kes nõustab soomlasi arvutiasjades telefoni teel. Kaasaegne, mugav ja värviline, on need kvaliteedid, mida see paar tahavad oma korterisse tekitada.

Liise ja Martin. Neiu õpib reisikorraldust ja noormees hotelliteenindust. Nende stiilieelistus on retro ja taaskasutus. Praegu elavad nad Kalamajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles