Elektrilise tango kuningad maabusid Tallinnas

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jõudis Tallinnasse rahvusvaheline grupp Gotan Project, kes esineb homme Nokia kontserdimajas.


Gotan Project (Philippe Cohen Solal Prantsusmaalt, Eduardo Makaroff Argentiinast ja Christoph H. Müller Šveitsist) on tuuril oma 6. aprillil ilmunud kolmanda albumi Tango 3.0 asjus. Läinud nädalavahetusel esinesid nad Peterburis ja Moskvas.

Gotan Projecti muusika segab traditsiooniliselt kirglikku argentiina tangot moodsate klubi- ja jazzirütmidega. Viimasel albumil lõikub sellesse kooslusesse bluesinoote New Orleansist New Yorki kõledate tagahoovideni.

Eesti pole Gotan Projectile võõras, juba 2003. aastal andsid nad Tallinnas sooja vastuvõtu leidnud kontserti. Veel enam, Philppe Cohen Solali abikaasa on Eestist pärit ja seetõttu oskas ta Elu24 fotograafile täna lennujaamas soojalt «Tere!» hõigata.

Vaata galeriid! Need on päris haruldased pildid. Gotan Project esineb tavaliselt klassikalistes ülikondades ja neile ei meeldigi eriti muus riietuses pildile jääda, kuid Elu24 lugejatele tegid muusikud erandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles