Birgit Õigemeel julgeb olla ebaglamuurne

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Laulud tähtedega" proovis: Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel, 16.10.2008
"Laulud tähtedega" proovis: Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel, 16.10.2008 Foto: Photo Factory

Ajakiri Anne&Stiil teeb ajalugu! Esimest kordsa Eesti moodsa naisteajakirjanduse ajaloos on kaanepersoon ja trobikond teisi Eesti tuntuid naisi piltidel meikimata ja retušeerimata.

Nende seas särab oma loomuliku iluga ka Superstaari-Birgit (21).

Birgit hakkas end meikima 15-aastaselt, kui laulis kooris ja soovis vanem välja näha ehk siis suuremate tüdrukute moodi olla. 

«Nüüd kuus aastat hiljem ei mõtle ma igapäevase välimuse peale üldse enam nii palju. Vabal ajal ei tunne kohustust olla ilus,» teatab kaunitar. «Poodi minekuks või prügi väljaviimiseks ma ei meigi ega riietu spetsiaalselt.»

Neiu sõnul on tulnud ette ka juhuseid, et kellegagi kohtuma minnes ei tunta teda meigita äragi. See Birgitit siiski ei heiduta. «Pigem häirivad mind hambaklambrid, mis hiljuti sain,» ütleb Birgit.

Pikemaid intervjuusid kaunitaridega: Maria Avdjuško, Eda-Ines Etti, Urve Palo, Heli Veskimägi, jt., teemal «Iluikoonid au naturel: meikimata ja retušeerimata», loe värskest ajakirjast Anne&Stiil. 

Mida arvad Sina, kas meikimata naine on ilus?
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles