Anne&Stiil teeb ajalugu - kaanepersoon on meikimata!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne&Stiili aprillikuu kaanestaar, Heidy Purga, on meikimata ja retušeerimata.
Anne&Stiili aprillikuu kaanestaar, Heidy Purga, on meikimata ja retušeerimata. Foto: Laura Kallasvee

Ajakiri

Anne&Stiil

teeb ajalugu! Esimest kordsa Eesti moodsa naisteajakirjanduse ajaloos on kaanepersoon meikimata ja retušeerimata.

Anne&Stiili peatoimetaja Merle Liivak tunnistab, et tal on pagana hea meel, et nad selle ära tegid ning nendib, et tegelikult polnudki taolist avantüüri raske ellu viiia. Nimelt lõid kõigil, kellega Merle ideed jagas, silmad kohe särama. Nii naistel kui ka meestel. Jaa, just nimelt eriti meestel! 

Ajakirjas on au naturel lisaks kaanestaar Heidy Purgale ka Eda-Ines Etti, Maria Avdjushko, Birgit Õigemeel, Heli Veskimägi ja Urve Palo. Superilusad pildid on teinud fotograaf Laura Kallasvee.

Näitlejatar Maria Avdjushko tuletab meelde, et vananemisest ei pääse keegi, kuid botoxile lootuse panemise asemel soovitab ta naistel hoida hoolikalt seda, mis neil juba on.

Kosmeetik-koolitaja Heli Veskimägi paneb südamele, et naised niisutaksid oma nahka õige kreemiga.

Lauljatar Eda-Ines Etti arvab, et naised ei peaks üle pingutama - ei päevitamise ega meigiga ning endale tuleks lubada ka korralikku iluund.

Poliitik Urve Palo nendib, et kõigile meeldida ei saa, tähtis on tunda, mis sa väärt oled, meigiga või ilma.

Ja Superstaari-Birgit lisab, et naised võiksid julgeda olla ebaglamuursed.

Ajakiri Anne&Stiil korraldab 14. aprillil üle-eestilise meigivaba päeva. Esimese omataolise kampaania «Olen ilus, loomulikult!» eesmärk on julgustada Eesti naisi suhtuma kriitiliselt valitsevatesse iluideaalidesse ning tundma end enesekindlalt nii meigiga kui ka meigita.

 

Mida arvad Sina armas Elu24 lugeja - kas loomulik, ilma meigita,  Eesti naine on ilus! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles