Nädala teleliidrid: uued tulijad segasid kaarte

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Emor avaldas eelmise nädala televaadatavuse edetabeli.


Arvatavalt jagavad esikümnes kohti peamiselt ETV ja Kanal2. TV3 sai ka korraks jala ukse vahele, kuid nende põhiedu on oodata alles siis, kui lahingusse veereb hittsaade «Laulud tähtedega».

Esimesele kohale tõusis muidugi ETV otseülekanne «Eesti laulu» finaalkontserdilt: 274 (siin ja edaspidi tulemus tuhandetes vaatajates). Aga see on haruldane isend ja peaks õigupoolest võistlema samas klassis pingviinide paraadi ja teiste suurte spordivõistlustega.

Teisele kohale jäi ETV igihaljas kultusseriaal «Õnne 13» (248) ja pronksipositsiooni võttis sisse vana hea «Võsareporter» (232).

Uue, õigemini taastulijana pingutas end priskele punktikohale Kanal 2 pihtimissaade «Tõehetk» (218), roolis endiselt pihiisa Hannes Võrno.

Viienda ja kuuendana lõpetasid taas ETV värvides võistlejad: «Pealtnägija» 213 ja «Sind otsides» 206 tuhande vaatajaga.

Kersna juhitud nutusaate kandu näksab agressiivselt uus tulija Kanal 2 ekraanil «Ühikarotid», mis kogus oma avaosaga muljetavaldavad 202 vaatajat ning sai seitsmenda koha. Rottidele järgnes jupp maad hiljem veteransaade «Ärapanija» (181).

Üheksandal kohal vilksatas esimest korda TV3 punahõbedane võistlusdress. Meediamaastiku vana tegija «Kättemaksukontori» mootorit on tuunitud, sari on uued rehvid alla saanud ja taas rajale lastud. Tulemuseks 173 tuhat vaatajat.

Punktikohtade jagamise lõpetas Kanal 2 hästi sissetöötatud «Reporter+» 159 tuhande jälgijaga.

Jääme ootama uue nädala edetabelit, kus ilmselt ilma tegemas TV3 raskekahurvägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles