«Ühikarotid» elustas tänased Tootsid, Teeled ja Arnod

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühikarotid
Ühikarotid Foto: Jelena Rudi

Täna jõudis Kanal 2 ekraanile uus kodumaine seriaal «Ühikarotid», mille keskmes on neli noort elluastujat.

«Ühikarotid» on hoogne lugu noortest inimestest, kes astuvad oma elu esimesi iseseisvaid samme, vahendab Reporter.ee.

Peategelased on neli erinevatest Eesti otsetest Tallinnasse õppima tulnud noormeest, kes satuvad kutsekooli ühiselamus ühte tuppa elama.

Põlvamaalt pärit Andri on tüdrukute lemmik, kes ei tulnud niivõrd haridust omandama kui püüdis kodust minema saada ja tekkinud probleemide eest põgeneda.

Ida-Virust tulnud keerulise minevikuga Staff on ärpleja, kes püüab igal võimalusel tõestada, et just tema on kõige vingem mees.

Saaremaa poiss Pauli, keda hüütakse ka Tibuks, on mamma-papa kaitsva tiiva all kasvanud paipoiss, kellel kujuneb ühikaeluga kohanemine tõeliseks katsumuseks.

Rakverest pärit Neeme on aga lahtiste käte ja tehnilise taibuga vaikne nohik.

Lisaks neile on oluline roll ka kolmel samas ühiselamus elaval neiul - elurõõmsal kaunitarl Marionil, enesekindlal liidritüüpi Viktorial ja südamlikult maalähedasel Iirisel.

Elu24 toimetaja Hendik Alla tabas end sarja avaosa vaadates äratundmiselt, et see on nagu Oskar Lutsu «Kevade» tänapäevane versioon. Ehkki neid kahte lahutab ajaliselt sadakond aastat, on koolipoiste põhitüübid oma olemuselt ikka samaks jäänud. «See stseen, kus poisid tegid ühikaõuel suitsu ja arutasid pidu, seal seisid ju kolmekesi Tali, Toots ja Tõnisson,» märkis Alla. 

Vaata ka reporter.ee videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles