Märt Avandi ja Ott Sepp kuulutavad välja oma laulukonkursi!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja Märt Avandi
Ott Sepp ja Märt Avandi Foto: TV3

Eesti Laulu finaalkontserdil toimub lisaks varem väljakuulutatule ka õhtujuhtide Ott Sepa ja Märt Avandi alternatiivne laulukonkurss.


Sellel konkursil astuvad üles artistid, kes finaali ei pääsenud, kuid kes soovivad jõuda Eurovisiooni lauluvõistlusele. ETV pearežissöör René Vilbre selgitas, et lavale tuleb üheksa muusikakooslust oma äsjavalminud lugudega.

«Näiteks vokaalinstrumentaalansambel «Harmoonia», punkrokkavangardbänd «Täielik error», meeskvartett «Lovely Boyz», regekoosseis «Mister Sofa ja Õieke» ning palju teisi huvipakkuvaid esinejaid. On oodata karmi, aga ausat laululahingut,» rääkis Vilbre.

«Meie osa Otiga on tühine, seisneb vaid esinejate sisse- ja väljajuhatamises. Lauljad - keda avalikkus veel väga hästi ei tunnegi - on äärmiselt musikaalsed, andekad ja eripalgelised. Tasub ootamist!» lubas Märt Avandi.

Ott Sepp täiendas värsket informatsiooni, öeldes: «Ega mul siia suurt enam lisada polegi.»

Märt Avandi täiendas Ott Sepa öeldut: «Mida oligi arvata.»

Sepa ja Avandi laulukonkursi esimest videot saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles