Uskumatu: ema süstib teismelisele tütrele ilumürki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortsus Barbie
Kortsus Barbie Foto: Reporters/ Scanpix

15-aastasest tüdrukust sai Inglismaa kõige noorem

botox

'i kasutaja tänu emale, kes talle seda oma käega süstida aitas.


Praegu 16-aastase Hannah Burge'i kohta võiks vabalt öelda, et käbi ei kuku kännust kaugele. Tüdruku ema, 49-aastane Sarah on tuntud kui «inimbarbie» ning ta on läbi teinud lugematul hulgal ilulõikusi. Talle kuulub ka lausa kosmeetiliste protseduuride maailmarekord.

Väidetavalt on kolme lapse ema Sarah enda keha ja näo ideaalseks tuunimiseks kulutanud rohkem kui pool miljonit naela, kirjutab Daily Mail.

Ema eeskuju silme ees, sirutus ka teismelise Hannahi käsi ilusüstide poole.

«Tahtsin botox'it kahel põhjusel - see ennetab kortse ja kõik meie koolis rääkisid selle süstimisest,» rääkis koolitüdruk.

Hannah lisas, et tal olid laubal ja suu ümbruses mõned joonekesed, mis teda häirisid. «Välimus on mulle oluline ja ma ei taha 25-aastaselt välja näha koleda metslasena,» pihtis tüdruk.

Pealegi olevat mõned sõbrad talle öelnud, et mida varem botox'iga alustada, seda vähem on täiskasvanuna kortse.

Ema Sarah kiitis tütre ilusüstid igati heaks ning kuna ta peab end botox'i eksperdiks, on ta tüdrukut ise paar korda süstinud. Esimest korda käidi koos süstimas ühes Hispaania ilukliinikus.

Sarah kinnitas, et tundis pigem heameelt selle üle, et tütar talle ausalt ilusüstide soovist rääkis - parem teada, kui kusagil selja taga end süstida lasta.

Ilulõikustega sinasõbraks saanud Sarah arvas ka, et temast oleks eriti silmakirjalik tütrele botox'it keelata, kui ta ise samal ajal on seda nii palju kasutanud.

Sarah on läbinud rohkem kui sada iluoperatsiooni, tal on implantaadid põskedes ja lõuas, tal on tõstetud kulme ja silmalauge ning imetud rasva nii näo- kui kaelapiirkonnast.

Sarah' 16-aastane tütar plaanib järgmisena huulte lopsakamaks muutmist. Tüdruk on veendunud, et tänu ema asjatundlikule abile ja süstidele ei ole tal vanemana näo peal ühtki kortsu.

Briti esteetilise plastilise kirurgia ühingu presidendi Fazel Fatahi sõnul on šokeeriv, kui keegi veebi kaudu botox'it ostab ja siis kodus seda 16-aastasele süstima hakkab. «Internetist botox'it osta on äärmiselt ohtlik, sest ostjal pole õrna aimugi, kust kaup pärit on.»

Samuti hoiatab ta, et sage ja ülemäärane botuliini süstimine võib viia resistentsuseni ning võib põhjustada näo asümmeetria välja kujunemist. Kõrvalnähtudena nimetas Fatah ka näohalvatust ning topeltnägemist, kui süste on tehtud liiga silma lähedale.




Ema ja tütre pilte VAATA SIIT ja SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles