Juliet (Elizabeth Mitchell)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth Mitchell ehk Juliet
Elizabeth Mitchell ehk Juliet Foto: Kanal 2

Elizabeth Mitchell’i läbimurre näitlejana toimus HBO telefilmis «Gia» koos Angelina Jolie’ga. Sellele järgnes kaaspeaosa Dennis Quaid’iga filmis «Frequency», osatäitmised filmides «Nurse Betty» koos Renée Zellweger’i ja Greg Kinnear’iga ning «The Santa Clause 2» koos Tim Allen’iga. Viimased tuntumad tööd olid «Running Scared» ning «The Santa Clause 3: The Escape Clause».

Televisioonis mängis Mitchell peaosa seriaalis «The Lyon’s Den» koos Rob Lowe’iga, filmis «The Beast» Naveen Andrews’iga ning osales seriaalis «ER» Dr. Lagaspi’na.

Ka on tal olnud peaosa telefilmis «3: The Dale Earnhardt Stor» ning külalisroll filmides «Boston Legal, «CSI: Crime Scene Investigation» ning «Law & Order: Special Victims Unit».

Mitchell’i teatrikuulsus on tulnud muu hulgas rollidest etendustes «As You Like It», «A Funny Thing Happened on the Way to the Forum», «Measure for Measure», «Baby» ja «Chicago».

KODULINN Dallas, TX

SÜNNIKUUPÄEV 27.märts

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles