Katrin Siska muudab välimust vastavalt tujule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana Baskini 80. sünnipäeva tähistamine Nokia Kontserdimajas 30. oktoobril 2009 - Linnapea Edgar saabus vanameistri sünnipäevale uhke kingipakiga, mida kandis tema referendina töötav Katrin Siska
Vana Baskini 80. sünnipäeva tähistamine Nokia Kontserdimajas 30. oktoobril 2009 - Linnapea Edgar saabus vanameistri sünnipäevale uhke kingipakiga, mida kandis tema referendina töötav Katrin Siska Foto: Karli Saul

Lauljaar Katrin Siska ei ole harjunud enda välimust muutma vastavalt aastaajale, vaid teeb seda enda tujude kohaselt.

«Kui on tunne, et tahaks midagi uut, siis mõtlengi välja midagi uut ja nii umbes neli-viis korda aastas, väikeste intervallide tagant, et oleks mõnus vaheldus,» selgitas kaunitar Buduaarile.

«Artisti ja seltskonnategelasena on mulle oluline regulaarselt oma imagot värskendada, et ennast ja teisi aeg-ajalt millegi uuega üllatada,» lisas ta.

Maailmakuulsatest inimestest imetleb Katrin lauljatar Rihannat, kelle julged soengud ning efektsed meigid on talle alati muljet avaldanud, kuid tunnistas, et enda juukseid ta nii lühikeseks lõigata ei raatsiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles