Briti poekett võttis kriitika tõttu täispuhutava homosõbra müügilt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti poekett võttis kriitika tõttu täispuhutava homosõbra müügilt
Briti poekett võttis kriitika tõttu täispuhutava homosõbra müügilt Foto: SCANPIX

Suurbritannia poeketid on viimasel ajal saanud negatiivset tähelepanu, kuna neid süüdistatakse solvavate toodete müümises.

Supermarketite kett Tesco sattu skandaali, kui paljastus, et selle e-poes müüakse täispuhutavaid homonukke, edastab Sky News.

«Oleme õppinud sarjadest «Seks ja linn» ning «Will ja Grace». Selle tõttu on täispuhutavad homosõbrad üsna sobiv kaup,» reklaamiti Tesco leheküljel.

«Parim homosõber» nime kandvat nukku soovitatakse lastele alates 3. – 4. eluaastast ning see olevat lõbus kink.

«Kuigi nuku enda riiete kohta ei saa just palju öelda, on täispuhutav homosõber valmis andma head moenõu ja ütlema ausalt, kui kellegi istmik liiga suur on. Samuti sõimama neid,  kes ei kanna Jimmy Choo jalatseid,» jätkub reklaam.

Tesco esindaja sõnul võtsid nad solvumist tekitanud toote müügilt pärast seda, kui nad hakkasid kaebusi saama.  Tesco kinnitas, et see ei olnud nende oma toode, vaid väljast sisse ostetud. 

Internetikauplus Amazon müüb sellist nukku siiani.

Tesco ja teine kauplustekett Asda said möödunud nädala alguses kriitika osaliseks, kuna arvati, et  nende müüdavate halloween kostüümidega pilgatakse vaimse tervise häirete all kannatajaid.

Tesco vaimuhaige patsiendi rõivakomplekti kuulus Guantanamo vangide oranži rõivastust meenutav kombinesoon. Asdal aga verine särk ja lihakirves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles