Kaalusaatest hääletati välja Heidy

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Kaalust alla» osaline Andrus O.
Saate «Kaalust alla» osaline Andrus O. Foto: TV3

Seekordses TV3 saates «Kaalust alla» võtsid mõõtu järelejäänud viis võistlejat ning lahkuma pidi Heidy.

Võistlustules on Inge, Heidy, Andrus P., Andrus O. ja Jaanika ning alates sellest nädalast ei ole enam ei punast ega sinist meeskonda, vaid igaüks võistleb iseenda nimel. Väljahääletusele peavad minema kaks inimest, kes protsentuaalselt kõige vähem alla võtavad.

Saatejuht Krista Lensin võttis senised numbrid kokku.Andrus O. võttis alla 13,2 protsenti kehakaalust, Heidy 10,2, Inge 9,8, Andrus P. 9,5 ja Jaanika 8,8 protsenti.

Tabelis viimasele kohale jäänud Jaanika muutus tusaseks ning tiimikaalsased märkasid, et ta on liimist lahti ja närviline.

Võistlejad pidid rattale istuma ja 90 minutiga vändama nii palju, kui jõudsid. Auhinnaks oli 2000-kroonine spordipoe kinkekaart ja immuunsus hääletamisel. Jalgrattasõidu võitis Inge, kes väntas maha üle 40 kilomeetri.

Ühiskaalumisel selgus, et Andrus O. võttis alla 2,4 kilo (kaalukaotuse protsent 14,8), Andrus A. 100 grammi (9,6) ja Jaanika 3,1 kilo (11,8). Heidy võttis juurde 700 grammi (9,4). Immuunsuse saanud Inge võttis alla 800 grammi ning senisega kokku 10,6 protsenti.

Väljahääletamisele läksid seega Heidy ja Andrus P., kellest koju saadeti Heidy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles