Ekstralõbusas «Rooside sõjas» võidutsesid kelgukoerad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Rooside sõja» erisaates läksid vastakuti «Kelgukoerad» ja «Punane elavhõbe»
«Rooside sõja» erisaates läksid vastakuti «Kelgukoerad» ja «Punane elavhõbe» Foto: Kanal 2

Viimases Kanal 2 «Rooside sõja» erisaates läksid vastakuti telesarja «Kelgukoerad» ja peatselt kinno jõudva krimifilmi «Punane elavhõbe» meeskonnad.

«Kelgukoeri esindasid» Mait Malmsten, Madis Milling, Kairit Tuhkanen ja sarja režissöör Raivo Maripuu.

«Punane elavhõbe» esines koosseisus Märt Avandi, Peeter Oja, Taavi Teplenkov ja filmi stsenarist Andres Anvelt.

Esmalt paluti nimetada loom, kellest on saanud multifilmikangelane. Populaarseim vastus oli hiir ja selles voorus said kelgukoerad 68 punkti.

Järgmiseks tuli nimetada eesti näitleja, kes sobiks mängima James Bondi. Populaarseim vastus oli Mait Malmsten. Kelgukoerad said 92 punkti juurde.

Kolmandas voorus selgus, et inimesed ei taha, et neid segataks magamise ajal. Seekord vedas punastel, kes said 84 punkti.

Vahevõistlusel anti mängijate kätte õhupüstol. Kelgukoerte tiimist lasi pihta Mait ning punaste tiimist Taavi ja Andres. Esimesed said juurde 50 ning teised 100 punkti.

Nüüd tuli nimetada Eesti parim komöödianäitleja. Populaarseim vastus oli Jan Uuspõld ning kelgukoerad teenisid 160 punkti.

Viiendas küsimuses paluti nimetada kehaosa, mis enda juures ei meeldi. Populaarseim oli kõht. Punased said 184 punkti.

Vaheküsimuses näidati vanemaks töödeldud Anu Saagimi pilti ning 60 punkti said endale punased, kes ta esimesena ära tundsid.

Kuuendana paluti nimetada kõige usutavam politseinik Eesti krimiseriaalides. Populaarseim oli Ivo Uukivi kehastatud Post. Saate võitsid 612 punktiga kelgukoerad.

Lõpumängus panid end proovile Raivo ja Mait, kes kogusid 201 punkti ja võitsid 10 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles