Robert Pattinson plaanib avaldada anonüümse albumi

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson filmis "The Twilight Saga: New Moon"
Robert Pattinson filmis "The Twilight Saga: New Moon" Foto: WENN.com

Näitleja Robert Pattinson on leidnud võimaluse täita oma muusikalised ambitsioonid ilma väärikust kaotamata - ta plaanib avaldada anonüümse albumi.

Briti staar on juba ammu rääkinud soovist muusikaga tegelema hakata, kuid ta ei taha, et teda nähtaks popstaarihakatisest näitlejana, kirjutas WENN.

Pattinson, kes salvestas kaks lugu «Videviku» soundtrack'ile, rõhutas, et ei kasutaks oma kuulsust muusikukarjääri edendamiseks.

«Ma kirjutan laule, see on tõsi. Ma salvestan paar lugu niipea, kui lõpetan filmi reklaamimise, kuid ei tee enne midagi. Ma ei taha avaldada plaati, millel on peal kleebis «Album «Videviku» vampiirilt»,» rääkis Pattinson.

«Kui plaat kunagi ilmub, pole sellel minu nime ega minu pilti. Enne kuulsaks saamist oleksin tahtnud esineda baarides ja pubides, kuid nüüd pole see enam võimalik,» nentis staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles