Bob Dylan “Christmas In The Heart”

Valner Valme
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bob Dylan “Christmas In The Heart”.
Bob Dylan “Christmas In The Heart”. Foto: Plaadi esikaas

Ligi 50 aastat karjääri, alatiseks värskendatud folkrokižanr, kümneid vingeid albumeid ja 68-aastasena elu esimene jõulu­plaat.



Paljude jaoks ehk sell-out või pehmenemine, aga Dylan on küll üks neid veterane, kel pole vaja iial enam midagi tõestada, ta võib järgmisena anda välja kas või plaaditäie ABBA kavereid. Mulle tundub, et jõulude ajal ei pea ju kuulama tingimata jõuluplaate, sobib igasugune ilus muusika, Fennesz, Bibio või midagi indifolgist, nagu Volcano Choir.

Kui aga tingimata tahta kuulata palu nagu "Here Comes Santa Claus" või "Winter Wonderland", siis soovitaks Dylani esituses. Muidugi ei ole see album, mis võiks jääda Dylanit aastakümnete pärast meenutama, ent üks asi on siiski veel positiivne, plaat ei ole liiga pühalik ja nõretav, see on vana riukliku folkrokkari lõbus kapriis ja muidugi tema väike jõulukingikassa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles