Kirsti Timmer pidi end iga päev süstima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Kalev Lilleorg/Naisteleht

Kolmanda lapse ootusajal pidi raadiosaatejuht Kirsti Timmer (36) end iga päev süstima. Nimelt avastati tal juba teise raseduse ajal raske haigus, millest elusana pääseb vaid kaks protsenti, kirjutab tänane Naisteleht.


Kolm ja pool aastat tagasi poega Ron-Robertit (2,8) oodates diagnoositi raseduse kaheksandal kuul ohtlik kopsutromb.

Kirsti pidi veetma kaks nädalat haiglas ning pärast seda lubati koju vaid tingimusel, et ta end raseduse lõpuni kaks korda päevas kõhu naha alla süstiks.

Hoolimata raskest katsumusest otsustasid Timmer ja tema elukaaslane Ilmar (34) siiski veel ühe lapse saada. Et haigus enam ei korduks, pidi Kirsti end terve raseduse aja süstima. «Lugesin isegi üle, et kokku tegin kuskil 300 süsti,» meenutab naine rasket kogemust.

Tänaseks on kõik seljataga ja perekond tunneb end teineteise seltsis ülihästi. Kirsti ja Ilmari peres kasvab lisaks Ron Robertile ka pesamuna River (3,5 kuud) ja Merily (14) Kirsti eelmisest kooselust.

«Ikka öeldakse ju, et kui naistel on igav, siis nad kisuvad tüli. Meil on nüüd iga päev nii palju tegemist, et tülideks ei jää lihtsalt aega. Ja vanemas eas peame söögituppa eriti pika laua ostma, et kõik lapsed oma peredega ikka ära mahuksid. See ongi õnn,» jutustas Kirsti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles