Pildigalerii: dinosaurused Saku Suurhallis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuusteist elusuuruses dinosaurust, eelajalooline loodus ja liigutav lugu sauruste väljasuremisest – nii võib kokku võtta BBC suurshow’, mis jõudis sel neljapäeval Rocca al Mare suurhalli.
Kuusteist elusuuruses dinosaurust, eelajalooline loodus ja liigutav lugu sauruste väljasuremisest – nii võib kokku võtta BBC suurshow’, mis jõudis sel neljapäeval Rocca al Mare suurhalli. Foto: Karli Saul
«Jalutuskäik dinosaurustega» etendused toimuvad Saku Suurhallis neljapäevast, 12. novembrist kuni pühapäeva õhtuni.

Ülikeerulist kõrgtehnoloogilist dinosauruste parki juhib eraldiseisev nn voodoo-meeskond, kelle vastutada on sauruste liigutused, häälitsused ja võitlusstseenid. 

Kuusteist elusuuruses dinosaurust, eelajalooline loodus ja liigutav lugu sauruste väljasuremisest – nii võib kokku võtta BBC suur-show.

Võimas

show

, koos tõetruult kõiki jäsemeid ja isegi silmi liigutavate dinosaurustega, on maksma läinud ligi kakssada miljonit krooni

BBC suurejoonelise etenduse «Jalutuskäik dinosaurustega» management tuli vastu eesti korraldaja palvetele ning lubas igale show'le müüki panna lisaks ühe sektori jagu istekohti, mis olid seni Saku Suurhalli eripära arvestades jäetud müügist välja.

Seega on piletimüük üheksa etenduse peale kokku täienenud  800 pileti võrra.

Etendus on võimas, mine seda kindlasti vaatama! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles