«Pilvede all» hooaeg startis veel edukamalt kui mullu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilvede all
Pilvede all Foto: Kanal 2

Selle sügishooaja avanädala kõige vaadatum saade oli Kanal 2 kodumaise draamasarja «Pilvede all» hooaja avaepisood, millele elas kaasa 193 000 silmapaari. 

Seda on üle 20 000 vaataja rohkem kui eelmise sügishooaja avaosal. Kokku oli septembri esimese nädala teletopi esikümnes koguni üheksa Kanal 2 saadet. 

Kõige rohkem pälvis vaatajate tähelepanu telesarja «Pilvede all» hooaja avaosa, mis kogus keskmiselt 193 000 vaatajat. Järgnesid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda «Kaks kanget Indias» avasaade 145 000 vaatajaga ning erisaade «Teadmata kadunud - uutel jälgedel» 136 000 vaatajaga.

Kanal 2 uue hooaja programmi tutvustav saade kogus keskmiselt 135 000 vaatajat. Esikümnesse mahtusid veel «Kodutunne», «Heeringas Veenuse õlal», «Huumoritähestik», Kanal 2 juubelile pühendatud saatesarja «Kanal 20» avaosa ning esikümne lõpetas suurejoonelise sarja «Sajandi armastus» teine episood.

Juba täna on eetris «Pilvede all» uus osa, kus Kertu (Liis Haab) satub oma uue koolivenna Peebu tõttu piinlikku olukorda. Piret (Inga Lunge) on leidnud oma eluarmastuse, keda ta paraku ei tunne. Tema töökaaslane sotsiaalministeeriumist, Marleen (Liis-Katrin Avandi), püüab Piretit igati aidata. Maril (Elisabet Reinsalu) on aga abikaasa Indrekuga tõsised lahkarvamused. Ema Sirje (Rita Rätsepp) saabub ootamatult Tallinnasse, et üles otsida oma õde.

Konkurentsitult vaadatuim «Pilvede all» on Kanal 2 ekraanil kolmapäeviti kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles