Anu Saagim tantsis vahus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva hommik oli Suure Venna majas vaikne. Eelmisel ööl olid osalejad kõvasti pidutsenud ning keegi ei jaksanud hommikul vara tõusta.

Suur Vend saatis ka elanikele väikese vitamiini- ja ravimikorvi, et nad saaksid sellega end turgutada. Anul oli selle üle väga hea meel, kuid suuremat rõõmu tundis sellest Susanna Indren, kes ütles seda ka kõva häälega välja.

Jututeemaks olid taas suhted ja mehed ning loomulikult ei saadud üle ega ümber eelmise öö Anu ja Aleksi kuumast suudlusest. Noormees hakkas juba kartma, et saab Risto-Matti käest selle eest üle naha. Skandaalitar lohutas siis, et homomeeste puhul ta abikaasa armukadedaks ei lähe. Lõpuks jõuti ka seisukohale, et suudlemine ei ole petmine.

Anu oli lõunaks kogunud juba nii palju energiat, et alustas hommikust jalutuskäiku siseõues ning jaksas teha ka kõhulihasteharjutusi.

Õhtu kulminatsiooniks oli Fredriku päev. Nimelt on igal saates osalejal Suure Venna poolt määratud päev, mille ta saab ise sisustada erinevate tegevustega ja haarata kaasa majaelanikke.

Frederik määras iseennast kuningaks ning kõik pidid alluma tema käskudele. Kai ja Jori pidid tõstma teda tooliga alati sinna, kuhu vaja. Marianne mängis väikest beebit ning Claudia pidi vahetama tema mähkmeid. Kai oli väikene patsient ja Johanna oli haiglaõde, kes hoolitses tema eest. Susanna mängis koos Mariannega läbi stseeni naisest, kes tabab oma mehe noore armukese nende kodust. Lisaks sai Susanna veel lisaülesande koos Claudiaga. Aleks tehti naiseks ning Teppo riietati sadomasoriietesse. Kuna viimasele oli see eelkõige karistuseks tema ebameeldiva suukasutuse pärast.

Meie Anu aga sai olla see õnnelik, kes pani kuningas Frederiku ja kuninganna Sari paari. Nimelt oli Saagim riietanud end vene preestriks ning viis tseremoonia läbi meie idanaabrite kodukeeles. See oli päeva parim osa, kuna nii mõnigi saates osaleja sai endal kõhu valusaks naerda.

Kuna päeva ülesanne oli edukalt sooritatud, andis Suur Vend neile kingituseks vahupeo, mis kestis senikaua, kuni basseinis oli kolm inimest.

Öösel, kui paljud jäid magama, olid Kai, Andy, Teppo ja Frederik veel siseõues ning rääkisid kaasmängijaid taga. Kai õhutusel rääkisid nad, kelle nad saadaksid enda seast järgmise koju. Kõige rohkem oli Claudia nimi meeste suus ning mitte kordagi ei räägitud Anust, mis näitab,et skandaalitar on ennast majas tõestanud ning temast ei taheta veel loobuda.

Täna, pühapäeval toimub esimene väljahääletus. Püsi Elu24 lainel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles