Adam Lambert usub, et Freddie oleks tema koostöö Queeniga heaks kiitnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry, Adam Lambert
Katy Perry, Adam Lambert Foto: SCANPIX

USA laulja Adam Lambert usub, et Queeni varalahkunud ninamees Freddie Mercury ei paneks pahaks tema esinemisi ülejäänud bändiliikmetega.

31-aastane Lambert võlus kitarrist Brian Mayd ja trummar Roger Taylorit 2009. aastal Ameerika superstaarisaate finaalis ning on sellest ajast peale korduvalt bändi solistina üles astunud, vahendab Wild 106.1 FM. Sel kuul esinevad nad koos Las Vegases toimuval iHeart Radio muusikafestivalil.

«Ma arvan, et Freddiel poleks midagi selle vastu,» rääkis Lambert koostööst Queeniga. «Brian, Roger ja bänd on mulle rääkinud lugusid Freddiest ning niimoodi tutvustanud mulle, milline inimene ta oli. Nad räägivad alati: «Oh, te oleksite nii hästi läbi saanud! Te oleksite teineteist täiega naerma ajanud!» See on väga suur kompliment!»

Queeni solistina on pärast Mercury surma 1991. aastal üles astunud mitmed lauljad, nende seas George Michael, Robbie Williams, Paul Rodgers ja Tom Chaplin. Lambert on aga veendunud, et originaali ei suuda keegi asendada.

«Freddie Mercuryt oli ainult üks. Võrdlustel pole mõtet. Neid lugusid lauldes olen lihtsalt laval ja üritan austust avaldada,» seletas Lambert.

Vaata videoid Adam Lambertist koos Queeniga:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles