Ewert and the Two Dragons „the hills behind the hills“

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and the Two Dragons „the hills behind the hills“.
Ewert and the Two Dragons „the hills behind the hills“. Foto: Plaadi esikaas

Enne Eesti plaatide arvustamist on mul alati väike värin sees, sest tihti kipub kettalt tulema midagi üsna ootamatut või ebameeldivat.

Ewert Sundja uue kollektiivi, kus löövad kaasa Erki Pärnoja ja Kristjan Kallas, värske looming on selles suhtes väga suur üllatus. Draakonid on olnud oma indie-plaati tehes hingega asja juures.

Sundja kinnitusel puudutavad plaadil kõlavad teemad ühiskonda, perekonda, suhteid ja muidugi armastust. Kuid laulusõnad pole küll need, millel pikalt peatuda. Millest siis poisid veel laulma peaksid, kui mitte eelnimetatul?

Märksa põnevam on Ewert and the Two Dragonsi üheksa loo muusika. Head käiguvahetused ja rütmi ning selle muutustega katsetamine. Poisid kasutavad rokkimiseks ja rütmi tegemiseks kitarri ning trummide kõrval selliseid instrumente nagu elektriorel, kellad ja balalaika. Peale selle mahedad ilusad meloodiat.

Kokku üks päris hea plaat, mille esitluskontserte saab nautida 23. oktoobril Tallinnas

Mustpeade majas ja 31. oktoobril Tartus Genialistide klubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles