Samuel L. Jackson tahab meeleheitlikult «Indiana Jonesis» osaleda

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Samuel L. Jackson tahab meeleheitlikult osaleda uues Indiana Jonesi filmis, et hoida võistluses edukama näitleja tiitlile edumaad Harrison Fordi ees.

Jackson tõusis pärast mitmetes kassahittides osalemist oma filmide piletitulude poolest Hollywoodi edukaimaks näitlejaks, kuid kardab nüüd, et neljanda Indiana Jonesi filmiga võib konkurent taas juhtpositsiooni enda kätte võita, vahendab Contactmusic.

Jackson oli oma liidrirollis kindel, kui filmimogul George Lucas lubas talle rolli uues Indiana Jonesi filmis.

«George ütles, et kui tahan Harrisonist eespool püsida, peame mõtlema välja viisi, kuidas ma saaksin neljandas «Indiana Jonesis» osaleda. Nüüd seda juba filmitakse ning ma olen talle helistanud, aga ta ei vasta. Suudate te seda uskuda?» imestas Jackson.

«Kõik, mis ma tahan, on korraks üle ekraani joosta. Ma ei pea midagi ütlema. Tahan lihtsalt filmist läbi käia ja saada oma nime lõputiitritesse, et saaksin Harrisonist eespool püsida,» tunnistas Jackson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles