Michael Jackson: isalt peksa saamine oli omaette rituaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: Buzzfoto / Scanpix
Tänavu suvel surnud popstaari Michael Jacksoniga tehtud intervjuudest selgub, et mehe väitel kujundas tema isa Joe oma laste peksmisest julma rituaali.

Lindistused sellest, kuidas Jackson oma kunagisele spirituaalsele õpetajale rabi Shmuley Boteachile südant puistab, avalikustati alles nüüd, kirjutab Digitalspy.

Helisalvestisel räägib Jackson usumehele, et isa peksis teda karmilt ja kõvasti, kuid lasi pojal kõigepealt end paljaks võtta ja määris ta siis õliga kokku.

«Ta oli karm,» räägib Jackson oma isa kirjeldades. «See, kuidas ta sind peksis, oli ränk. Ta sundis sind kõigepealt alasti võtma ja õlitas su sisse. See oli terve omaette rituaal.»

«Ta õlitas su sisse ja kui triikraua juhtmega antud löök sind siis tabas… Ma oleksin seepeale justkui surnud ja kogu mu nägu, mu selg ja kõik kohad olid vorpe täis,» kirjeldas superstaar.

«Kuulsin alati, kuidas mu ema rääkis, et ei, Joe, sa tapad nad ära, sa tapad nad ära. Ja ma andsin lihtsalt alla, ma ei saanud midagi teha. Ja ma vihkasin teda selle eest,» lõpetas Jackson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles