Perelt võeti vannipiltide pärast lapsed ära

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vann. Igaks juhuks sellel pildil mingeid lapsi ei ole.
Vann. Igaks juhuks sellel pildil mingeid lapsi ei ole. Foto: Raigo Pajula

Ameerika Ühendriikides Arizona osariigis tegi üks pere oma vannis käivatest lapsukestest pilti, aga fotolabori töötaja kaebas piltide peale ja sotsiaaltöötajad viisid lapsed vanemate juurest ära.


Pildistamise ajal olid peretütred 1,5-, nelja- ja viieaastased, kirjutab Iltalehti. Piltidel oli näha, kuidas lapsukesed paljalt vannis hullavad. See pilt oli siiski liig kaubanduskeskuste keti Walmart fotolabori töötajale, kes mälukaardilt pilt nägi ja politseisse kaebas.

Õige pea ilmus pahaaimamatu pere ukse taha sotsiaaltöötaja, kes tütred vanematelt ära võttis ja varjupaika viis. Aga kuna kummalegi vanemale pedofiiliasüüdistust ei esitatud, sai pere õige pea taas kokku.

Küll kaebasid nördinud vanemad Arizona osariigi ja Walmarti kohtusse, nõudes «jätkuvate kannatuste» eest kopsakat valuraha. «Nendel piltidel polnud midagi seksuaalset. Kogu see lugu on vanematele paras õudusunenägu,» ütles isa-ema esindav advokaat Richard Treon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles