Jacksoni sõber: Michael rääkis karmi madala häälega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: SCANPIX

Sel suvel surnud popstaari Michael Jacksoni üks lähedasemaid sõpru väidab, et eraelus rääkis staar sügava madala häälega.

Avalikkuse ees kõneledes esitatud hädine katkev vigin, mille poolest Jacksonit tunti, erines kontserdikorraldaja David Gesti sõnul laulja pärishäälest täielikult, vahendab Femalefirst.

Jacksonist dokumentaalfilmi väntava Gesti sõnul on tal oma väite tõestuseks ka videomaterjali.

«Näitan (filmis – toim.) intervjuud, mille ma Michaeliga tegin ja kus ta oma pärishäälega rääkides ütleb, et ole nüüd, David, teeme selle asja nüüd ära,» kirjeldas mees Jacksoni otsekohest kõneviisi.

Kontserdikorraldaja lisas Jacksoni kõrget häält matkides, et selline kõneviis oli vaid näitlemine.

«Teate, ta ei rääkinud midagi sellist, et terekest, kuidas teil läheb? Ta rääkis väga-väga karmilt. Ma räägin tõtt,» lisas Gest.

Jacksoni ebatavaliselt madal hääl šokeeris fänne selle aasta algul, kui mees oma kontsertide sarja välja kuulutamiseks kõne pidas. Toona uskusid osad fännid, et neile ei esinenudki tõeline popikuningas, vaid keegi tema arvukatest jäljendajatest.

56-aastase Gesti tehtav dokumentaalfilm kannab nime My best friend Michael» ning mees on lubanud, et alles seal paljastub Jacksoni tõeline olemus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles