Hittsarjal «Kelgukoerad» algab uus hooaeg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Malmsten ja Ivo Uukkivi põnevussarjas «Kelgukoerad»
Mait Malmsten ja Ivo Uukkivi põnevussarjas «Kelgukoerad» Foto: Kanal 2

Homme, reedel alustab uut hooaega Kanal 2 krimisari «Kelgukoerad». Hooaja avaosas päästab Kõsta uppuva naise, kellel pole aimugi, kuidas ta üldse vette sattus. Uppujat kehastab omal ajal megahitiga «Nukuke» laineid löönud laulja Tiiu Tulp-Kanter.

Homme uut hooaega alustavas krimisarjas «Kelgukoerad» püüavad Post (Ivo Uukkivi) ja Kõsta (Mait Malmsten) lahendada kummalist mõrvajuhtumit purjeka pardal. Perega puhkust veetev Kõsta päästab uppuva naise, endise tuntud laulja Mai Sillarti (Tiiu Tulp-Kanter). Soomes elav naine külastab oma abikaasaga Eestit ja mäletab vaid seda, et jäi purjekal magama.

Jõudnud purjekale, leiavad Post ja Kõsta aga eest meesterahva surnukeha. Kuidas kõik laheneb, selgub homme õhtul kell 21.30.

Juba seitsmendat hooaega alustav «Kelgukoerad» on algusest peale püsinud Eesti populaarsemate saadete esirinnas ja vaatajahuvi on aastatega üha kasvanud. Kui esimesel hooajal kogus sarja iga osa keskmiselt 160 000 vaatajat, siis möödunud kevadeks oli see kasvanud juba 213 000 vaatajani. «Kelgukoerte» senine rekord pärineb 20. märtsist 2009, mil sari kogus ekraanide ette 254 000 vaatajat.

«Kelgukoerad» on Kanal 2 ekraanil reedeti kell 21.30, kohe pärast seiklussarja «Kaks kanget Lõuna-Ameerikas».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles