Saatejuht: tüdrukud kadestavad Kätlini ilu ja avatust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiisu Kätlin katsus poiste rindu ja soovitas neil imetama hakata.Soome ühes kuumimas tõsieluseriaalis Big Brother, lööb laineid noor Maarjamaa kaunitar, 22-aastane Kätlin.
Kiisu Kätlin katsus poiste rindu ja soovitas neil imetama hakata.Soome ühes kuumimas tõsieluseriaalis Big Brother, lööb laineid noor Maarjamaa kaunitar, 22-aastane Kätlin. Foto: MTV3

ETV saade «Ringvaade» vestles Soome saatejuhiga sealses tõsielusarjas ilma tegevatest eestlastest.

Tõsielusarja «Big Brother» osalisi, kes välisilmaga kontakteeruda ei tohi, jälgivad kolme kuu jooksul kaamerad. Soome sarja vaatab pool miljonit inimest, mis on isegi seal päris korralik number.

22-aastane Kätlin ja 19-aastane Ragnar on saates olnud juba kolm ja pool nädalat ning neist on Soomes väga populaased tegelased saanud.

Mõlemad on kuulutanud, et nad on biseksuaalid. Kätlin on teatanud, et on olnud vahekorras naisega ja baarmenitöö kõrvalt modellina töötanud Ragnar on vahele jäänud vargusega ning temast on levinud skandaalseid homoseksuaalseid pilte.

Saatejuht Vappu Pimiä arvas, et Kätlini eestlaslik ilu, avatus ja rõõmsameelsus on teiste tüdrukute seas kadedust tekitanud.

«Ta teenis sellega lugupidamise, et rääkis ausalt ära,» kommenteeris saatejuht Ragnari pildiskandaali. Pimiä tundis muret, et kas ehk tänapäeval kõik noored end biseksuaalseks ei kuuluta. «Samas, vaevalt, et see kahju või kasu tekitab, eks nad ise teavad, keegi pole suhtunud negatiivselt või hukkamõistvalt,» sõnas ta.

Kätlini ja Ragnari populaarsus aina tõuseb ning neid aitab omaks võtta soome keele oskus.

«Üks inimene on kommenteerinud, et miks nii palju eestlasi saates. Põhjuseks see, et eestlasi elab Soomes nii palju, et nad avaldavad mõju,» ütles Pimiä.

Saate võitja saab lisaks aule ja kuulsusele auhinnaks 75 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles