Pärnakad värisesid Tallinnas “superstaari” teatrivoorus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" kolmanda hooaja saatejuht Ithaka Maria Rahula.
"Eesti otsib superstaari" kolmanda hooaja saatejuht Ithaka Maria Rahula. Foto: Ardi Truija

Esmaspäeval ja teisipäeval toimus Tallinnas Vene teatris TV3 show "Eesti otsib superstaari" teatrivoor, kus selgitati 88 osaleja seast välja need 24, kes hakkavad võistlema televaatajate ees stuudiovoorudes.

Võistlejad kogunesid Vene teatrisse esmaspäeva hommikul kell 9, kus nad jagati esinemisgruppidesse. Esimene lugu oli osalejate endi valitud.

Pärast esimest vooru tegi superstaari žürii Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap oma esimesed otsused, peale seda jätkas võistlemist veel ligi 60 noort lauljat.

Nüüd löödi lahku noormehed ja neiud, kes jagati omakorda väikesteks gruppideks. Need grupid astusid siis pärastlõunal taas žürii ette laulma.

Kui kõik osalised olid oma lood ära laulnud, saadeti noored hotelli, kus žürii teatas umbes kell 21, keda oodatakse teatrivooru teisipäeval. Pärast seda oli noortel vähem kui 12 tundi, et ette valmistada uus lugu.

Teisipäeva hommikul kell 9 kogunesid superstaariks pürgijad uuesti Vene teatrisse. Teine teatrivoor kestis ligi kella 13ni ja siis asus žürii langetama rasket ostust 24 edasipääseja suhtes. Otsus langes ilmselt üsna raskelt, sest žürii lõpetas töö alles kella 18ks.

Teatrivoorus osales nii mõnigi pärnakas. Teist aastat "Eesti otsib superstaari" saates osalev Sabrina Abdullajeva esitas teises teatrivoorus HU? lugu "Depressiivsed Eesti väikelinnad".

Pärast esinemist oli Sabrina enesekindel ja jäi oma esinemisega väga rahule. "Ei oleks oma esinemises midagi muutnud," märkis Sabrina. "Arvan, et meeldin isegi kohtunikele natukene."

Pärnumaa kutsehariduskeskuse IT-õpetaja Sander Mets oli teatrivoorus aga üsna pabinas.

"Tahtsin ennast oma bändi The Wants ees tõestada," rääkis Mets. "Aga iga kord žürii ette astudes oli meeletu närv sees. Kõige rohkem kardan aga pärast koolis õpilaste kriitikat."

Leidus selliseidki osalejaid, kes ei soovinud pärast teatrivooru närvilisusele viidates üldse muljeid jagada.

Kas mõni pärnakas teatrivoorust edasi pääses, saab televaataja teada oktoobris TV3 ekraanile jõudvatest saadetest. Esmalt näeb aga juba järgmisel pühapäeval, 20. septembril algusega kell 20.30 "Eesti otsib superstaari" Pärnus toimunud eelvooru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles