Ozzy Osbourne lõikas tütrel stringid jalast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne Foto: WENN.com
Rokkar Ozzy Osbourne’i tütar Kelly rääkis, et isa on talle korduvalt sõprade ees piinlikkust valmistanud.

Näiteks lõikas laulja Kelly koolikaaslaste nähes katki stringid, mis tüdrukul parajasti jalas olid, kirjutab Femalefirst.

«Ükskord ostis ema mulle tavaliste suurte aluspükste asemel stringid,» meenutas Kelly. «Kui ma kummardusin, möirgas isa, et kas sa kannad stringe, Kelly? Ta ütles, et stringid on hooradele mõeldud.»

«Ehmusin poolsurnuks. Ta surus mu paigale ja lõikas mu stringid mu koolikaaslaste nähes katki. Nad seisid seal, suud ammuli, kui see hambaniidi suurune riidetükk mu teksadest välja sikutati,» kirjeldas Kelly.

«Surin häbisse ja hakkasin nutma. Ema naeris kraanikausi kohal nii et kõht kõveras, kriisates «Ära tee seda, Ozzy!»,» lisas rokkari tütar.

Kelly mainis, et isa tegi talle sageli sõprade ees häbi – näiteks ajas ta neid ükskord aluspükste väel olles mööda aeda taga – kuid tegelikult ei võtnud neiu seda eriti südamesse.

«Vanemad on vanemad ja nad teevad sulle kogu aeg häbi. Mu 13. sünnipäeval oli isa tõeliselt purjus ja ajas kõiki mööda aega taga, kandes vaid aluspesu ja sõjaväemütsi,» kirjeldas 24-aastane Kelly oma elulooraamatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles