Michael Jacksoni sõber: olen ta tütre Parise tegelik isa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Lester
Mark Lester Foto: AP / Scanpix

Selle aasta juuni lõpus surnud megastaari Michael Jacksoni pikaajaline sõber Mark Lester väidab, et tema on staari tütre Parise bioloogiline isa.

Lesteri väitel loovutas ta 1996. aastal Jacksoni palvel oma spermat, kirjutab News of The World.

«See on pikka aega olnud hästi hoitud saladus. Michael küsis, kas ma olen nõus oma spermat loovutama, et ta lapse saaks. Olin nõus. See oli minu kingitus temale, ma ei saanud selle eest raha. Minu jaoks oli see suur au ja Michael tahtis nii väga lapsi saada,» selgitas Lester.

51-aastane Lester oli kunagi kuulus lapsnäitleja, kuid nüüd on ta edukas akupunktuurispetsialist.

Ka on ta Jacksoni laste Parise, Prince`i ja Blanketi ristiisa.

Lesteri kinnitusel avalikustas ta nüüd spermaloovutamise, kuna kardab, et ta eemaldatakse lastest. Mehe sõnul on ta kindel, et on 11-aastase Parise isa ning on valmis tegema isadustesti, et seda tõestada.

«Kuna Michaeli ema Katherine on nüüd laste ametlik hooldaja, siis tundub, et teisi inimesi enam nende juurde ei lasta. Kuni Michaeli matusteni oli mul võimalik nendega suhelda, nüüd on see raskendatud,» nentis end Parise isaks pidav mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles