Peeter Rebane magab täna öösel rahulikult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Rebane.
Peeter Rebane. Foto: Liis Treimann

Homse Madonna kontserdi peasüüdlane Peeter Rebane tunnistab, et on ettevalmistustööde käiguga rahul ning magab täna öösel rahulikult.


«Meil on supermeeskond! Küsisin Madonna esimese

management team

i käest, kes saabus siia juba eelmisel kolmapäeval, et kuidas nad meie meeskonnaga rahul on. Nad vastasid, et siia peaks saatma nii mõnestki välisriigist inimesi õppima. Ma arvan, et see tuli neil südamest,» räägib superstaari maaletooja rahulolevalt.

15 aastat kontserte korraldanud mees tunnistab, et homne suurpäev ei muuda teda kuidagi närviliseks. «On lihtsalt huvitav, põnev ja töine,» lausub Peeter Rebane.
Pärast kontserti lubab Peeter Rebane minna Hollywoodi afterparty'le ja järgmise päeva võõrustab ta oma kodus Madonna kontserdiga seotud inimesi.

«Siis hakkan Solarise asju ajama, teadupärast saab maja juba 69 päeva pärast valmis - ega enne seda asu ei anta,» lõpetab meelelahutusärimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles