Saksa politseiniku sõnul sai ta temperatuurišoki tõttu tervisehäire

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politseiniku sõnul sai temperatuurišoki tõttu tervisehäire
Saksa politseiniku sõnul sai temperatuurišoki tõttu tervisehäire Foto: SCANPIX

Saksamaal läks üks politseinik kohtusse, kuna tema sõnul sai ta ühes saunas alasti inimeste piilumisjuhtumit uurides temperatuurivahe tõttu rasked tervisehäired.

52-aastane politseinik selgitas kohtus, et tal tekkis 2010. aasta detsembris pärast Baierimaal Erdingis asuva sauna külastamist uimasus, peapööritus ning probleemid mäluga, edastab The Local.

Politseinik oli õhtuses vahetuses, kui ta sai kõne, et saunas on mees, kes salaja alasti inimesi minikaamera abil filmib. Korrakaitsja leidis sauna riietusruumist kaamera.

Politseinik sõnas, et väljas oli miinus kaheksa kraadi ning ta kandis paksu talveriietust, kui ta sauna sisse astus. Ta oli seal enda sõnul üsna kaua, otsides peidetud kaamerat. Alasti inimesi filminu jõudis enne politsei saabumist lahkuda.

Politseinik läks terviseprobleemide tõttu Müncheni kohtusse, kuid kohus ei leidnud tõendeid, et mehel oleks temperatuurišokist tingituna tervisehäired tekkinud.

Politseiniku advokaat Uwe Petrunky sõnul kannatab ta klient mitmete tervisehäirete all ning pärast saunast lahkumist said ta kõrvad külma käes kahjustada.

Paar päeva pärast saunajuhtumit külastas politseinik arsti, kellele ta ütles, et autosse tagasi läinud, oli ta nii uimane, et ei suutnud juhtida. Politseiarst kinnitas kõrvade kahjustada saamist, kuid ei kinnitanud, et see tekkis temperatuuri järsust muutusest.

Kohtus paljastus, et nimetatud politseinik ei olnud viimasel kümnel aastal tõsiselt haige olnud.

Kohtuniku sõnul ei suutnud politseinik tõestada, et ta haigusjuhtum oli tingitud saunast.

«Mul ei õnnestunud leida ainsatki varasemat juhtumit, mis oleks sellega sarnane. Samuti ei leia mitte ühestki meditsiiniõpikust sellist haigusloo kirjeldust,» nentis kohtunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles