Laupäeval toimuvad esimesed õhukitarri Eesti meistrivõistlused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhukitarri Eesti Meistrivõistluste õhtu peaesinejaks on Tanel Padar & The Sun.
Õhukitarri Eesti Meistrivõistluste õhtu peaesinejaks on Tanel Padar & The Sun. Foto: Liis Treimann

Laupäeval, 19. aprill toimuvad Tallinnas Rock Cafés  esimesed ametlikud õhukitarri Eesti meistrivõistlused.

Õhukitarri võistluste eestvedajaks on selgi korral ansambel Tanel Padar & The Sun, kes esitleb sama ürituse raames oma esimest täispikka inglisekeelset albumi «Here Comes The Sun».

Õhukitarrivõistluse peaauhinnaks on pääs õhukitarri ametlikele maailmameistrivõistlustele Soomes.

Ansambel Tanel Padar & The Sun basskitarristi Danel Pandre sõnutsi oli senitoimunud Eesti võistluste suur menu peamiseks tõukejõuks ürituse saamisel ametlikuks eelvooruks õhukitarri maailmameistrivõistlustele.

«Meil on väga hea meel, et see ala on Eestis nii palju populaarsust kogunud. Tegemist on väga lõbusa ettevõtmisega, millest ka sel korral ei puudu tõsine rebimine,» lisas Pandre.

Vahepalaks õhukitarristide ülesastumistele esineb ürituse külastajatele saatesarja «Kaks takti ette» finalist ning praegu oma edukat soolokarjääri alustanud Mihkel Ratt. Üritus Rock Cafés päädib Tanel Padar & The Suni esinemisega.

Õhukitarrivõistluse võitjat ootab lisaks peaauhinnale tuliuus Yamaha kitarr firmalt Stanford Music ning teisi osavõtjaid auhinnad Jägermeistrilt, Rabarockilt ning ansamblilt Tanel Padar & The Sun.

Võitja valib välja esinduslik žürii, kuhu kuuluvad eelmiste aastate võistluste võitjad, tuntud Eesti muusikud ning ansambel The Sun.

Esimesed ametlikud õhukitarri meistrivõistlused toimuvad ansambli The Sun plaadiesitlustuuri Tallinna kontserdi raames. Ansambli The Sun esimese täispika ingliskeelse albumi tuuri raames esineb The Sun lisaks Eestile Soomes, Lätis ning Leedus.

Album "Here Comes The Sun" on müügil aprilli algusest Skandinaavia ja Baltikumi plaadipoodides.

Lisainfot õhukitarri meistrivõistluste ja "Here Comes The Sun" esitlustuuri kohta leiab ansambli Tanel Padar & The Sun kodulehelt internetis:www.thesun.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles