Galerii: esitleti Scarlett Johanssoni Reeboki kollektsiooni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Hearts’i esitlus UpUp’is
Scarlett Hearts’i esitlus UpUp’is Foto: Jürgen Joost

Kolmapäeval, 9. aprillil, esitleti UpUp

lounge

’is Reeboki koostöös Scarlett Johanssoniga loodud kollektsiooni «Hearts». Ürituse moe

show

lavastas stilist ja moekunstnik Liisi Eesmaa, kes andis edasi oma lolitalikult seksika nägemuse kollektsioonist. Muusikat mängis MTV VJ Martin Veismann.



Lisaks Scarletti vabaajarõivastele sai näha ka uusi Feestyle HiTop jalanõusid, mille väljanägemist on inspireerinud glamuursemaid moetrende dikteerivad linnad, nagu Tokyo, Paris, New Delhi, Madrid, London ja New York.



Filmistaar Scarlett Johanssoni ja Reeboki koostööst sündinud kollektsioon on armsalt naiselik, suurlinlikku kiiret elutempot arvestav, mugav ja samas seksikas. See on loodud linnatüdrukule, kelles on ühendatud sportlikkus ja glamuur.



Reeboki disaineritega riideid looma hakates mõtles Johansson iseendale ja oma sõpruskonnale. «Scarlett Hearts on oma mitmekülgsuses ideaalne nii joogatunniks spordisaalis kui sõbrannadega pühapäevasele kohvile minekuks,» räägib Scarlett.



«Hearts» jõuab Eestis müügile aprillikuu lõpus Kristiine Sportlandis.



Pakume teile vaatamiseks «Heartsi» esitlust UpUp

lounge

’is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles